Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
Sadská 2010: Marlowe vs. Klicpera
Pátek 16. 4. 2010
 


"Nemusíš se hejbat, abys byl živej."


Dvanáctej ročník Klicperovejch dní v Sadský je u konce a stejně tak i tenhle dlouhej a nekonečnej víkend, kdy jsme čekali na jejich výsledky.

 Hrát na přehlídce neni vůbec jednoduchý, když víte, že vás ze tmy sálu sleduje nesmlouvavá porota, který nic neujde. Tentokát to ale bylo jiný. Věděli jsme totiž, že tam někde mezi divákama je i ten, kdo je tohle všechno zodpovědnej. Že přijel dohlídnout na naši práci. Sám velkej Marhoul vosobně...

 Když ale v neděli zazněly jména vítězů, všechno bylo najednou jasný. Tenhle případ nebyl zdaleka u konce. Je z toho celorepubliková záležitost. Čeká nás Vysoký nad Jizerou, kde to má pod palcem ten největší kápo. Krakonoš.

 Děkujem divákům i ostřílenejm porotcům, že vybrali právě Juniory. Nejspíš věříte, že tenhle zatraceně náročnej případ zvládnem. Budem se snažit vás nezklamat... Snad je tam ve Vysokým dostanem.


Na Klicperových divadelních dnech v Sadské 2010 Junioři získali cenu za Nejlepší inscenaci, Martin Drahovzal ceny za Režii a Další dramaturgickou úpravu textu Mazaný Filip.
Postup na celostátní přehlídku Krakonošův divadelní podzim ve Vysokém nad Jizerou.

Závěrečná zpráva a výsledková listina ZDE.


Pá 16. 4. 2010 / 19:00
Sadská
Mazaný Filip

               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com