Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
"My jsme tady taková prima parta!" aneb Junioři na audienci u Krakonoše
Sobota 9. 10. 2010
 Mazaný Filip byl k naší radosti převelen ze Sadské do Vysokého nad Jizerou, kde rozjel vyšetřování hned dvakrát, ve 4 hodiny i v půl osmé. Co dodat? Je to nepochybně jedna  z divadelních záhad, že na některých místech to zkrátka hraje samo. Proto doufáme, že budeme mít v budoucnu možnost si to dále a dále ověřovat.
Chcete-li se dozvědět všechny detaily o naší návštěvě ve Vysokém či dalších událostech Krakonošova divadelního podzimu, neváhejte otevřít festivalový časopis Větrník.
Zvláště pak 3. číslo a 4. číslo!

 A jakpak si Junioři vedli v konkurenci toho nejlepšího z vesnických divadel? Přízeň Pána hor nám zajistila hned dvě čestná uznání: Danu Čihákovi za roli Filipa Marlowea a souboru Mrsťa Prsťa Junior z Kouřimi za úpravu a dramaturgický přístup k textu inscenace hry Václava Marhoula Mazaný Filip. A aby toho nebylo málo, z Vysokého putovala do Kouřimi ještě cena za herecký výkon pro Lenku Auterskou.
 Pro ty, kteří jsou zvědavi i na další výsledky Krakonošova divadelního podzimu 2010, je výsledková listina k nahlédnutí ZDE.


So 9. 10. 2010 / 16.00 + 20.00
Vysoké nad Jizerou /Krakonošův divadelní podzim/
Mazaný Filip
               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com