Dobrý den, milovníci prken, co neznamenají jen jediný svět!
Zdraví vás mladý divadelní soubor Mrsťa Prsťa z Kouřimi a přeje vám příjemné chvíle listování našimi stránkami. A najdete-li někdy cestu i na naše představení, tak i dobrou zábavu!
PoDIVování 2016
X. Kouřimské poDIVování
 
(divadelně-hudební festival)
1. 10. – 26. 11. 2016
 
 
1. 10.   so  20:00   MNOHO POVYKU PRO NIC (Mrsťa Prsťa při ZUŠ Kouřim)
 
Teatro grando Šejkspíro přináší karetně nekorektní komedii z péra velkého Alžbětince o lásce, zradě, pomluvě a policejní blbosti. Nebojte se vyrazit si na "kultůru", vaše bránice potřebují v dnešním temném světě rozhýbat! Osud rozdal karty, tak hrajem...(90 minut)
 

 15. 10. so  20:00  KONCERT MARCELY BŘEZINOVÉ
 
Koncert vynikající zpěvačky pohybující se mezi žánry. Oslňuje svým originálním hlasem, který představuje bezprostřední zážitek z hudby a obrovskou dávku vitality a energie.
 
5. 11.  so 20:00 BYLO NÁS PĚT aneb KLUCI NESTÁRNOU (Divadýlko na dlani - Mladá Boleslav)
 
Kdo by je neznal – Petr Bajza, Eda Kemlink, Tonda Bejval, Čeněk Jirsák a Zilvar z chudobince. Nyní přichází tahle pětice prostřednictvím Divadýlka na dlani spolu s plejádou rychnovských postav a postaviček, aby si získaly i vaši přízeň. Vraťte se s námi do doby, kdy si hokynáři vážili svých zákazníků, děvčata voněla vanilkovým cukrem a kluci válčili své malé velké války. Vraťte se s námi do dětství. (70 minut)

13. 11.  ne 15:00  A DO TŘETICE VŠEHO... (Divadlo DRAK - Hradec Králové)
 
Z pohádky pro malé i velké „A do třetice všeho…“ se dozvíte, že bez práce nejsou svatební koláče, že kdo přespříliš rozmazluje svoje děti, ten riskuje, že jimi bude sněden, a že krást se opravdu, ale opravdu nevyplácí. Moudrost a půvab klasických pohádek se tu navíc snoubí s magií loutkového divadla, romantikou starých hracích skříní a nenahraditelnou energií živé hudby. (50 minut)    
Doporučeno divákům od 3 let.


26. 11. so 20:00  MAZANÝ FILIP (Mrsťa Prsťa Juniors při ZUŠ Kouřim)
 
Kultovní parodie na detektivky americké drsné školy plná ryze českého humoru, neoblomných gangsterů a krásných žen.
 
               MRSŤA PRSŤA Kouřim, e-mail: mrsta.prsta@gmail.com